دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دست رد دوباره پارلمان انگلیس بر سینه جانسون

مجلس عوام انگلیس بامداد سه‌شنبه درخواست نخست‌وزیر این کشور برای برگزاری انتخابات زودهنگام را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 10
کد خبر: ۲۱۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر ، پارلمان انگلیس بامداد سه‌شنبه (به وقت تهران) شکست دیگری را به «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر انگلیس تحمیل کرد و دومین درخواست او برای برگزاری انتخابات زودهنگام را رد کرد.

 

جانسون گفته برای پایان دادن به بن‌بست سیاسی ایجاد شده بر سر «برگزیت» (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) قصد دارد ماه آینده در این کشور انتخابات زودهنگام برگزار کند.

 

جانسون که تنها چند هفته است سکان دولت را در انگلیس به دست گرفته، بر عدم عقب‌نشینی در برابر اتحادیه اروپا تأکید کرده و گفته حاضر است بمیرد، اما ضرب‌الاجل خروج از اتحادیه را به تعویق نیاندازد.

 

در مقابل، اکثریت نمایندگان پارلمان، از جمله ده‌ها نفر از هم‌حزبی‌های جانسون به طرحی رأی مثبت داده‌اند که عملا او را بر سر دو راهی توافق با اتحادیه اروپا یا تعویق ضرب‌الاجل قرار داده است.

 

آخرین امید جانسون به خروج از این دو راهی، رأی‌گیری امشب مجلس عوام برای تصمیم‌گیری در مورد برگزاری زودهنگام بود. او امیدوار بود نمایندگان با برگزاری انتخابات زودهنگام موافقت کنند تا سپس پارلمانی تازه تشکیل شده و با خروج بدون توافق موافقت کند.

 

اما در رأی‌گیری جدید نمایندگان حزب کارگر و سایر احزاب مخالف از درخواست او برای برگزاری انتخابات زودهنگام حمایت نکردند. موافقت پارلمان با این درخواست نیازمند رأی موافق دو سوم اعضای مجلس عوام بود.

 

به این ترتیب، موافقت با درخواست جانسون نیازمند ۴۳۴ رأی از میان ۶۵۰ کرسی مجلس عوام بود اما تنها ۲۹۳ قانونگذار از درخواست بوریس جانسون حمایت کردند.

 

این دومین بار در هفته جاری است که قانونگذاران انگلیس با درخواست دولت این کشور جهت برگزاری انتخابات زودهنگام از طریق برگزاری انتخابات مخالفت می‌کنند. پارلمان انگلیس بعد از این رأی‌گیری تا ۱۴ اکتبر معلق خواهد شد.

 

به نظر می‌رسد کنترل روند خروج انگلیس از اتحادیه اروپا از دستان جانسون خارج شده و او در صورت عدم موفقیت در توافق با اتحادیه اروپا باید به تمدید ضرب‌الاجل خروج فکر کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار